China Onderdelen fabricage

Voor het inkopen van onderdelen gemaakt in China bent u bij ons aan het juiste adres. Al sinds 2000 hebben we met diverse hoogstaande fabrieken een relatie opgebouwd. De Chinese fabrieken begrijpen ons en we begrijpen hun. Daarbij zitten we dicht op het vuur met onze aanwezigheid in Shanghai.

 We zijn gespecialiceerd in de volgende productie technologie-en.

voorbeelden: spuitgietwerk voor meubel beslag, sportartikelen, displays en stands, polycarbonaat glazen, behuizingen voor de electronica-industrie, fiest onderdelen en volledig geassembleerde sprayers  e.d.

  • thermovormen voor het maken van blisters.

Voorbeelden: blisters voor verpakkingen van een kinderalarm

  • CNC draaien en frezen van metalen, aluminium, brons of diverse kunststoffen. Van 1 tot 100.000 of meer stuks.

  • RTV casting ( room temperature vacuum casting) voor het dupliceren van uw rapid prototype. Geschikt voor kleine aantallen van 10-50 stuks.

  • Stampen en buigen van metalen, constructie en  laswerk.

we leveren constructie werk voor landbouw machines voor Wim Borst BV. Maar ook aluminium gelaste bakken en diverse andere stamp werkzaamheden.

  • aluminium extrusie.

We zijn specialist op het gebied van het realiseren van innovatieve, custom made producten. Met behulp van een groep van voorgeselecteerde Chinese fabrikanten kunnen we snel en goedkoop leveren zonder communicatie ruis.

Als u een ervaren technische partner zoekt, met een brede technische achtergrond kunt u contact met ons opnemen:

Contact: info@chinaccomp.com

uw Inkoop of sourcing contact in CHINA!